Био млечни продукти „Лактима Балкан“

Природа за вас

Млякото и млечно – киселите продукти са част от всяка българска трапеза. Ние от „Лактима Балкан“ се стараем да ви предложим качеството, което заслужавате. Като компания с дългогодишни традиции, ние се стремим да развиваме нашето портфолио, като изцяло се съобразяваме с вкусовете и потребностите на нашите клиенти. Следвайки добрите практики и технологии за производство на мляко и млечно-кисели продукти с високо качество и в отговор на интереса на нашите клиенти сега добавяме в портфолиото си и нова серия – 100% био млечни продукти. Тайната на уникалният и балансиран вкус на киселото мляко, прясното мляко и айряна от тази серия се крие не само в природно чистите съставки, които влагаме, а и във вниманието и грижата на нашите майстори на млякото, които ги приготвят за вас.

Сертификат от Австрия Био Гаранти ГмбХ

Каталог Био Лактима Балкан

- Как се грижим за Вас? -

Ние от „Лактима“ ЕАД сме горди с продуктите си, създадени с грижа за Вашето здраве. Млякото, което използваме е с най-високо качество, защото работим с проверени доставчици на сурово прясно мляко, отговарящи на високите европейски стандарти.


Преди прием, млякото преминава през редица качествени тестове, след това се разпределя за преработка и опаковане на любимите Ви свежи и кисели млека, айрян, млечно-кисели напитки и десерти.


Всеки един наш продукт достига до Вас в защитена и безопасна търговска опаковка, без да нарушава хладилния си режим по пътя. Ние сме „Лактима Балкан“, ние сме майсторите на млякото. Благодарим Ви за доверието!